כוכב איטריות וקינמון

22 Aug
August 22, 2012
קינוח מקסים למי שמתגעגע לטעם הדייסתי הטוב והמוכר…
כמוני 🙂


3 גלגלי פסטה (הפסטה הדקה שבאה מגולגלת )
2 כוסות חלב אגוזים, יש של אלפרו
כפית קינמון
2 כפות קרם קוקוס
2 תרמילי הל
2 כפות סוכר
וכמה אגוזים כתושים
לקישוט מעל אפשר לפזר אגוזים, סילאן או קרמל…

לחמם את החלב בסיר יחד עם קרם הקוקוס, להוסיף את הפסטה שתתבשל יחד, להוסיף את הסוכר, הקינמון וההל יחד
למשך מספר דקות ברתיחה עד שהפסטה מתרככת אבל לא יותר מידי, ממש אל דנטה,
זה יראה מעט כמו דייסה מאוד סמיכה שעם הקירור עוד תמשיך להתבשל ולרכך את הפסטה ותתיצב.
בצילומים הראשונים הוספתי את הגירסה הפשוטה של הקינוח. פשוט לשים בקערה ולפזר אגוזים כתושים מעל,
בצילומים היותר מרשימים, השתמשתי בחותכן עוגיות בצורת כוכב ודחפתי לתוכו את הפסטה, השארתי אותו ככה למשך 2 דקות וזה יתייצב ויצא מעולה.
מעל פיזרתי אגוזים-פקאן-סילאן וקרמל…
מדהים…

Comments

comments

Tags: , , , , , ,
5 replies
  1. רונית says:

    כל הכבוד על ההשקעה! את עוזרת לי המון במה להחליט לאכול והופכת את הטבעונות לקלה ומאתגרת:)

    Reply
  2. רועי שגב says:

    בדרך כלל אני לא נכנס לבלוגים, אבל הפעם חרגתי ואני רוצה לומר שממש נדהמתי ממה שהתגלה לי כאן, אז כל הכבוד. ואני בהחלט אחזור שוב בהמשך….קיבלתי פה המון השראה. ואני לא מאמין שרק פתחת את הבלוג הזה לפני חודש… ההספק הוא מדהים.

    Reply
  3. אליה נדב says:

    פשוט מעולה, תודה רבה שמחתי להכיר ולהכין…

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *