כדורי שוקולד טבעוניים קלים להכנה

10 Nov
November 10, 2012

כדורי בזק….
אז מה זה אומר? זה אומר שכשבא לנו משהו טעייים במיוחד והכי מהיר להכנה אבל עם לוק מושקע והרגשה של פינוק, זה-זה.
זה לוקח לי 10 דקות בלבד וכל כך יעריכו אתכם האורחים…

מרכיבים:

חצי חבילת פתי בר (חצי חבילה הכוונה לחצי מהכמות של חבילה שבאה בשרוול אחד, אם זאת חבילה של שני שרוולים אז זה רבע ממנה)

3 כפות קקאו

3 כפות אבקת סוכר

3/4 כוס חלב סויה, אני משתמשת בטעם וניל שמוסיף המון

2 כפות שמן קוקוס עם ריח קוקוס

לקישוט- שבבי קוקוס /שבבי שוקולד/לבחירתכם…

ההכנה:

את הפתי בר אני טוחנת בבלנדר עד לאבקה
מעבירה לקערה ובקערה מערבבת את האבקת סוכר והקקאו יחד עם הפתי בר.
את חלב הסויה וניל אני מחממת כמעט עד לרתיחה ומערבבת לתוכו את השמן קוקוס, השמן קוקוס ימס, עוד פעולה שלוקחת בדיוק 3 דקות.
את החלב סויה עם השמן קוקוס מערבבים לתוך התערובת פתי בר, בכל פעם קצת, עד שהעיסה מרגישה מוכנה לעבודה וגילגול, אני ממליצה להוסיף בכל פעם קצת, אם צריך קצת יותר נוזלי אז להוסיף עוד חלב, אם צריך פחות אז מוסיפים פתי בר, אבל זה אמור להספיק יופי. זה יוצא טיפה נוזלי אבל במקרר זה מתייצב, העברתי את התערובת למקפיא לכמה דקות שיתייצב לפני הגילגול,
מגלגלים לכדורים רכים ומעבירים לתוך צלוחית עם קוקוס/פיצפוצי דוקולד/אגוזים שבורים או כל מה שחשקה נפשכם….
מחזירים למקרר אם רוצים כדורים קרים קרים וקשים או טורפים מיד!
אנחנו טרפנו…

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,
19 replies
  1. נועה says:

    תמונות קשות על הבוקר :–) תודה רבה רבה, ינוסה מחר ♥

    Reply
  2. דורית דניאל says:

    במה עוד אפשר לצפות את הכדורים? לא אוהבים קוקוס בבית.

    Reply
    • Natalie says:

      היי דורית, את יכולה לפורר איזה סוג של אגוזים שאתם אוהבים, מלך, פקאן, פיסטוק ולגלגל בזה,אם ממש רוצים שחיתות, תערבבי קצת שוקולד לבן בבלנדר עד שזה הופך לפירורים ותגלגלי בזה 🙂 כמובן שוקולד לבן טבעוני.

      Reply
  3. ג'ניפר says:

    התכוונת לשמן או שומן קוקוס????

    Reply
  4. רותם says:

    לכמה כדורים זה מספיק בערך?

    Reply
  5. בלהה נוימן says:

    מתכונים שלך מדהימים איזה יופי שאפשר להיות טיבעונים ולאכול כל כך טעים המשיכי לשלוח ממתכוניך הנפלאים תודה

    Reply
  6. Anonymous says:

    מעולה 🙂
    תודה על המתכון הפשוט והלא מתחכם יותר מדי. יצא ממש טעים.
    בפעם הבאה אפתיע כמה אנשים שחושבים שכל מה שטבעוני= מגעיל 🙂

    Reply
  7. אמיליה says:

    ממש רוצה להכין אך אין לי לא שמן קוקוס ולא מרגרינה. אפשר לוותר עליהם?
    תודה 🙂

    Reply
    • Natalie says:

      בעיקרון אפשר, אבל מטרתם היא להוסיף שומניות ובקירור הם עוזרים לגיבוש החומרים, אני מאמינה שגם בלי זה יצא מעולה 🙂

      Reply
  8. מוריה says:

    היי, נראה פצצה! רציתי לברר אם גם בכדורי שוקולד וגם בכל עוגת שוקולד אפשר להמיר את החלב סויה בחלב אורז או כל חלב אחר… תודה!

    Reply
  9. מושיק says:

    מתכון מעולה, פשוט להכנה והתוצאה נהדרת. אחרי שהות קצרה התקשו במקרר, בדיוק כפי שאני אוהב. תודה!

    Reply
  10. מיכל says:

    יצא טעים מאוד תודה רבה

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *