לביבות טבעוניות לפסח

01 Oct
October 1, 2012

מתאמנת לקראת פסח- יותר פשוט מזה אין

קמח מצה דק וחלב סויה בטעם וניל ממותק…
מי שאוהב יכול להוסיף קצת סוכר (כמוני)
עד שנוצרת בלילה נוזלית אך סמיכה,
ולמרוח מה שמתחשק מעל 🙂

לערבב וליצוק בעזרת כף לביבות קטנות למחבת חמה מטפלון שלא ידבק עם ממש מעט שמן קנולה.


Comments

comments

Tags: , , , , ,
16 replies
  1. רובי says:

    יצאו לביבות מעולות… רק רציתי לעדכן 🙂

    Reply
  2. מיכל says:

    שלום נטלי. ניתן להמיר את חלב הסויב בחילב אורז?

    Reply
  3. elad says:

    מה עם כמויות? =]

    Reply
    • Natalie says:

      עשיתי את זה ממש לפי העין , כמו שאומרים, תנסה לפי ההסבר, זה צריך להיות סמיך אבל לא מידי, מקסימום תדלל לפי הצורך או תסמיך במידה והראשונה יוצאת דלילה/סמיכה מידי.

      Reply
  4. pnina says:

    מי זאת המתוקה בתמונה??? אפשר אחת כמוה?

    Reply
  5. פיף says:

    אפשר עם חלב סויה רגיל ולהוסיף סוכר וויניל?

    Reply
  6. Silvi says:

    אושן בעצמה לביבה…

    Reply
  7. דיצה says:

    הי. אפשר עם קמח רגיל?

    Reply
  8. אורית says:

    האם אפשר להחליף את החלב בחלב שקדים?
    יש לנו בעיה עם סויה…

    Reply
  9. ריטה says:

    מה עם חלב שקדים? תופס?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *