קינוח קרם שוקולד אבוקדו מפנק

03 Aug
August 3, 2013


כן, אני יודעת, אבוקדו שובב שווה לזהב לאחרונה, אז נכון, הוא עולה תועפות אבל שווה להשקיע בו קינוח, כי אם כבר, אז כבר,
והקינוח קרם שוקולד הזה, זה בדיוק מה שאני מוכנה לפנק את עצמי בו, והרי כל כך קל להכין אותו…
אז תיק תק עירבבתי לנו קינוח ויצאנו לשבת קצת בגינה, להתפנק, עם אבוקדו כזה יקר, חייבים להרגיש כמו מינימום בני מלוכה…

מרכיבים:

חצי כוס שבבי שוקולד מריר

2 אבוקדו בשלים

רבע כוס אבקת קקאו

2 כפות אגבה

2 כפות סירופ מייפל

רבע כוס ליקר שרי (או לפי הטעם)

רבע כפית מלח

2 כפות חלב סויה בטעם וניל

ההכנה:

המיסו את השוקולד בבן מרי (בתוך כלי זכוכית מעל סיר עם מים רותחים ולערבב לאט לאט עד שנמס עם האדים מתחת), הוסיפו את כל שאר המרכיבים לקערה, רסקו היטב את האבוקדו הרך וערבבו היטב במעבד מזון או במיקסר ידני,
הכניסו למקרר לשעה, והרי לכם קינוח קרם שוקולד אבוקדו מפנק…

כיד הדימיון קשטו והוסיפו ליקר בטעמים אהובים, גרידת תפוז, חלבה, מעט קינמון, דובדבנים, סירופ מייפל מעל, ליקר שרי מעל, ואפילו אפשר להשתמש בשוקולדים בטעמים… לגמרי לפי החשק והכישרון….

יאמיייי



קרם אבוקדו שוקולד טבעוני קינוח

קרם אבוקדו שוקולד טבעוני קינוח

קרם אבוקדו שוקולד טבעוני קינוח

קרם אבוקדו שוקולד טבעוני קינוח


Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,
4 replies
  1. ויקי says:

    מזה אגבה ואיפה קונים אותה ?

    Reply
  2. מירי says:

    נראה מעולה, מתכוונת לנסות – שתי שאלות:
    – כמה מנות יוצאות מהכמות הנ״ל? (נגיד, של כוס קוקטייל כמו בתמונה העליונה).
    – כמה זמן נשמר במקרר? אפשר להכין יום לפני ההגשה? יומיים? שבוע?
    המון תודה 🙂

    Reply
    • Natalie says:

      היי מירי, מהכוס בצילום יצאו בערך 3 בגודל, שזה די הרבה כי זאת מנה מאוד כבדה ורצוי לחלק אותה למנות קטנות וחמודות.בגלל שזה אבוקדו לא הייתי שומרת במקרר יותר מיום אחד בלבד.

      Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *