כדורי חלבה חלומיים

01 Oct
October 1, 2012

כל מי שטעם וכל מי שהכין פשוט בכה לי שזה ממכר.
ראו הוזהרתם…



חבילת פתי בר
רבע כוס טחינה גולמית
רבע כוס דבש סילאן
רבע כוס חלבה
חצי כוס שמנת מתוקה של אלפרו סויה
לרסק הכל במעבד מזון
לגלגל לכדורים
לגלגל את הכדורים בקוקוס
ולמקרר….

הצעות-
ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס,
ואפשר להוסיף גם אגוזים/צימוקים או מה שטועם לכם מתאים…
יאמיים….

Comments

comments

Tags: , , , ,
28 replies
  1. סילביה says:

    אין ספק שרואים בך כאמור מעבר לרק טבעונית. הסיבה האהובה עלי בך שנראית באינטרנט היא שאת פשוט עושה כל כך הרבה מעבר ועושה הכל באהבה גדולה…. אני אומרת לך, אני בהחלט מתעצבנת כשאנשים אחרים רואים את החשש או שהם פשוט לא מכירים את הנושא ומיד שופטים. אני צריכה להפיץ את האתר שלך שיראו גם אחרים. סביר להניח שאחזור כדי לקבל עוד. תודה

    Reply
    • Natalie says:

      אני שמחה לקרוא שקיבלת מזה השראה ואת מוזמנת להשתמש באתר כדי לתת תשובה לכל המפקפקים :)))

      Reply
  2. ליאת לוי says:

    הכנתי את הכדורים כבר בפעם השלישית (כן אנחנו “שמנים” ) וחזרתי לומר שזאת פשוט הצלחה ואיך את אומרת- ממכר!

    Reply
  3. דפנה ת"א says:

    הכנתי, יצא מעלף. אהבתי את הטעם העדין

    Reply
  4. צליל says:

    נראה כמו מתכון מעולה (זה ועוד רבים אחרים, אני מתקשה לבחור מה להכין היום)…
    רק שאלה קטנה, רבע כוס חלבה, נוזלית (כמו הממרח) או הגוש שמפוררים?

    Reply
    • Natalie says:

      וואו איזה קטע, אני בדיוק שניה מלקום להכין את זה ופתאום ראיתי הודעה 🙂 לשאלתך, הכוונה לזה שמפוררים אבל זה באמת לא ממש משנה, מה שיותר נוח לעבוד איתו, אני פשוט קונה את ה”שערות” חלבה ומקווצ’צ’צת בידיים יחד עם הכל…. יאמייי הולכת לסיבוב נוסף של פינוקיידה.

      Reply
  5. מיכל says:

    שלום לך. אני נמנעת ממוצרי סויה.
    האם יש לך להציע משהו אחר במקום שמנת מתוקה של אלפרו?
    תודה

    Reply
    • Natalie says:

      כמובן, את יכולה להשתמש בחלב כלשהו צמחי אחר כמו, אורז, כוסמת, אגוזים וכו…
      פשוט יתכן ותצתרכי מעט פחות מהכמות הרשומה של השמנת כי החלב דליל יותר, אז תוסיפי מעט בכל פעם ותערבבי יחד עד שתתקבל עיסה יציבה אך לא רכה מידי.
      🙂

      Reply
  6. מורי says:

    הכנתי…
    מדהימים….קסומים…נימוחים בפה….
    טעימים בטירוף
    בכלל הבלוג שלך והמתכונים מגניבים!
    תודה רבה…את אדירה!
    תוסיפי עוד דברים גם לצמחונים 😉

    Reply
  7. morib says:

    הכנתי…
    מדהימים….קסומים…נימוחים בפה….
    טעימים בטירוף
    בכלל הבלוג שלך והמתכונים מגניבים!
    תודה רבה…את אדירה!
    תוסיפי עוד דברים גם לצמחונים 😉

    Reply
  8. אלפי says:

    הכנתי היום.
    לא נשמעתי לאזהרה שלך ובאמת שאני מחזיקה את עצמי בכוח לא לטרוף את כל מה שיצא.
    השתמשתי בקרם קוקוס (בחלק הקשה שלו, אחרי ששופכים את הנוזל, כמו שעשית בסרטון של הקאפקייקס).
    טעימים מאד!
    תודה רבה עבור המתכון.

    Reply
    • Natalie says:

      מהמם, תודה רבה, שמחה מאוד 🙂 וכל עוד יש מספיק, אז מותר לעגל קצת פינות של 2-3 כדורים פחות לאורחים:)

      Reply
  9. naomi says:

    מה המשקל של חבילת פתי בר? ראיתי שיש כל מיני גדלים
    וכמו עוד הרבה גם אני נהנית מאד מהבלוג שלך
    חג שמח

    Reply
  10. נוי says:

    היי,
    הטעם מדהים, אך זה יוצא דליל מדי. ניסיתי להוסיף פתי בר, אך עדיין לא מספיק סמיך כדי להכין כדורים. יש עוד משהו שניתן להוסיף?
    אגב, מעולם לא הגבתי, וזו ההזדמנות להודות על הבלוג המדהים וההשקעה המטורפת בו!

    Reply
    • Natalie says:

      הכל עיניין של שילוב המרכיבים ואולי משהו בכמויות לא יצא? אם זה ממש דליל אז כניראה חסר פתי בר, זה המרכיב העיקרי מבחינת מוצקות. קחי בחשבון שאחרי קירור הם יתקשו באופן משמעותי ביחס לאיך שהם בטמפרטורת חדר. תודה רבה רבה על הפירגון, מעריכה מאוד וכיף לשמוע 🙂

      Reply
  11. קרן says:

    ממש יאמי!!!

    Reply
  12. Stavit says:

    היות שהיום יש כל מיני אריזות של ביסקוויטים, האם אפשר לפרט משקל ?

    תודה

    Reply
  13. שירלי says:

    היי נטלי, המתכון נראה מעולה!!!! כמו כל המתכונים שלך 🙂
    שמנת של אלפרו זו שמנת לבישול 5% שומן או שיש להם שמנת נוספת שהיא מתוקה? אני לא מכירה ואשמח להכיר…
    🙂

    Reply
  14. חנה אורלב says:

    נטלי יקרה,מה יכול להחליף את הפתיבר כי הוא עם גלוטן,ומה יכול להחליף את החלבה שעשויה משערות מלאות בסוכר לבן.? יש לי בעיית גלוטן,וסרטן שכבר מאחורי אומנם,אבל סרטן מאד אוהב סוכר,ואני לא רוצה להאכיל אותו,מקווה לתשובה בעניין.

    Reply
    • Natalie says:

      יש מתכונים לכדורי קינוח על בסיס שבבי קוקוס ואפשר לטחון איתם גם תמרים ואגוזים וזרעי צ’יה וכדומה, הרבה יותר ערך בריאותי ויותר שליטה על המתיקות.

      Reply
  15. מעיין says:

    היי,
    חיפשתי משהו אחר באתר שלך וצד את עיני המתכון המושלם שלך. מאז שגיליתי אותו, לפני כמה שנים.. (כמעט שנתיים?!), אני לא מפסיקה להכין אותו. כולם קוראים לו- הכדורים הטעימים האלה שלך.. ואני תמיד נותנת אותם מתנה כאשר אנחנו מתארחים, מסדרת אותם יפה בכלי מעוצב ושקוף של עוגיות. אז תודה רבה על כל המחמאות שקיבלתי עד כה, בזכות המתכון הכל כך מוצלח הזה!! יש לי צילום שלו בנייד, כדי שאוכל להעביר כל פעם שמבקשים אותו.. וזה קורה הרבה (: חג שמח!

    Reply
  16. Sarit says:

    הי .. צריך לקרר את הקרם קוקוס ? או בטמפרטורת החדר ?

    Reply
  17. אפרים says:

    מה הכוונה ברבע כוס חלבה? איזו חלבה?
    תודה

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *