ממרח חלבה מהמם טבעוני

01 Oct
October 1, 2012

ממרח נפלא וטעים,


לכל כמות של טחינה גולמית תשלשו את כמות הסילאן.
אז אם שמנו כף טחינה גולמית, נוסיף שלוש כפות דבש סילאן, כמובן שאפשר לשחק עם הכמויות לפי הטעם.
וזה כל מה שעושים כאן.
יותר פשוט מזה???

למרוח על פרוסה ויש לכם ממרח מדהים בטעם חלבה עם מרקם נעים ושוקולדי…
הרבה יותר טעים ובריא מכל ממרחי השוקולד בבית, לילדים זה מושלם!
טוב, גם למבוגרים 🙂


Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,
10 replies
  1. mimi says:

    הרשי לי להחמיא לך יקירה, אני נהנת מכל פוסט ומצליחה רבות בזכותך… אפילו בני הבית כבר מתחילים להתקדם יפה לטבעונות. פשוט אושר גדול.

    Reply
  2. דורית says:

    לגמרי ממרח שווה, אני מכינה אותו המון, שמה בקופסא קטנה במקרר (לא בטוחה שאפשר לשים מחוץ למקרר) ובכל פעם שרוצה למרוח משהו מפנק ומתוק, שולפת וכל הבית אוהב….
    תודה רבה לך נטלי היקרה…

    Reply
  3. sivan says:

    זה יצא פשוט מדהים! הוספתי גם שקדים וטחנתי הכל יחד, סוף הדרך, תודה על הרעיון

    Reply
  4. ליאור says:

    זה יצא פשוט מעולה!

    Reply
  5. yaara says:

    hey there, im an Israeli but currently living in new zealand.. * not far away from you actually 🙂 *
    And i was wondering if you have an English website as well since my kiwi friends also want your recipes .

    🙂 p.s. thank you so much for all the amazing recipes!! i enjoy reading your vlog and even more then that, i love cooking it!

    hugs! yaara

    Reply
    • Natalie says:

      תודה רבה רבה יערה, לצערי כל ניסיון לתרגם את האתר נתקע איפשהו בשלב זה או אחר ולכן זה עדיין לא מוכן לפירסום. גם אני מאוד מאוד רוצה הכל גם באנגלית, במיוחד עבור כמות החברים שיש לי פה באוסטרליה שגם להם מגיע 🙂 אני מקווה שבעתיד אני אשתלט על העיניין ואמצא עזרה בנושא. תודה רבה שוב והמון הנאה…

      Reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] לפעמים המתכונים הפשוטים ביותר הם גם הטעימים ביותר. במקרה הזה, מה יכול להיות יותר פשוט מלערבב סילאן עם טחינה גולמית? התוצאה: ממרח חלבה מתוק וכיפי שמוכן תוך דקות ספורות. רעיון מהבלוג The Vlog. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *