ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

05 Jul
July 5, 2013


ארוחת בוקר טבעונית וצבעונית במיוחד הייתה לנו הבוקר :)
יצאנו לגינה אני ואושן ועשינו מיני מסיבת חביתות/פנקייקים בגוונים שונים. ה-כל נטרף.
מילאתי חלק בטחינה, חלק בחומוס, וכמובן שאפשר למלא בגבינה טבעונית לבחירתכם או בכל ממרח מעלף אחר…
איזה כיף היההה…..


המרכיבים:


ככה, בלי כמויות, טופו משי (יעבוד גם עם רגיל, מעורבב עם קמח קורנפלור עד לסמיכות רצויה.
ניסיתי ואפשר גם סמיך וגם דליל יותר. לטעמכם.

טיפה מלח, רצוי קאלה נמק לטעם ביצתי, ותוספות לפי החשק.

מעט מאוד שמן לטיגון (השתמשו במחבת נון-סטיק)

התוספות שלי הן:

פלפל אדום/ממרח עגבניות מיובשות עבור הצבע האדום.

כורכום עבור הצבע הצהוב.

בזיליקום/כוסברה/פיטרוזליה עבור הצבע הירוק.

סלק עבור הצבע הורוד.

והאופציות פתוחות לגיוון וחידוש…

ההכנה:

פשוט לבלנדר את הטופו משי עם הקורנפלור, לכמות של 9 פנקייקים השתמשתי בכ-400 גרם טופו וכמה כפות קורנפלור. הוספתי את המלח ולאחר הטחינה, העברתי את הבלילה לקערה.
בכל החלפת צבע נתתי שטיפה קלה לבלנדר, הוספתי את התוספת הרצויה וטחנתי יחד. וכן הלאה.

אז קדימה, לאכול בצבעים זה מעולה, דרך טובה להוסיף מעט אקסטרה ערכים לתזונה מעבר ליופי.

וכמובן שאפשר לבחור צבע אהוב וללכת רק עליו, ולא, לא חייב את הקיסם מעל, זה רק אני והשטויות שלי ;)

עכשיו תתכוננו, שטף של צילומים צבעוניים בדרך אליכם, לא התאפקתי וזרמתי על כל הצילומים שעשיתי, כולל אושן בפעולת חיסול ממוקדת ביותר…


ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

NAT_8151

NAT_8152

NAT_8176

NAT_8187

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית

ארוחת בוקר טבעונית צבעונית


Print Friendly

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
8 replies
  1. רעיה לייטון says:

    לצוות הנחמד של אתר זה ערב טוב! ראשית המתכונים שלכם פשןט נפלאים.
    היינו מאוד רוצים לדעת איך לעשות קציצות מדוחן כוסמת אורז בר ווקינואה מכל אלה ביחד, אם יש לכם רעיון נשמח מאוד אפשר גם עם ירקות כלומר בתוספת ירקות. תודה… רעיה לייטון

    Reply
    • Natalie says:

      היי רעיה, מאחר ולא ניסיתי קצת קשה לי מהראש אך אנסה.
      קודם כל לשטוף היטב כמות (אפשר שווה או לפי הטעם האישי) של כל החומרים שציינת, להשרות ולבשל עד לריכוך מלא. לסנן מהמים.
      אני ממליצה להכין ולשלב גם אורז סושי שהוא מאוד דביק, לבשל בנפרד, ממש עד לרכות טובה של האורז, הכיוון הוא כמה שיותר דביק להבדיל מהכנה של אורז רגיל.
      את האורז ללוש יחד היטב עם התערובת הקודמת לאחידות, (אפשר לשלב גם קמח חומוס אם יוצא מעט רך מידי), לתבל לפי הטעם וליצור קציצות. אפשר לטגן אך מומלץ לאפות על תבנית משומנת, להבריש מעל הקציצות מעט שמן שלא תתייבשנה.
      בהצלחה…

      Reply
  2. בלהה נוימן says:

    dear natalie Ilove your reciepes so I share them with all my friends BILH

    Reply
  3. ואו says:

    קטלני ביותר גאווה לטבעונים ועכשיו אני מבין כמה זה פשוט וגם קיבלתי רעיונות לפאנקייקים טבעונים המון תודה!!!

    Reply
  4. קלרה says:

    היי נטלי, אהבתי מאוד את הרעיון! רציתי לשאול האם יש הבדל בין קמח תירס (פולנטה) לקמח קורנפלור? יש לי בבית קמח פולנטה, האם אפשר להשתמש בו במתכון הזה?

    תודה רבה על המתכונים שלך הם נהדרים!

    Reply
    • Natalie says:

      יש הבדל במרקם אם אני לא טועה, אם המרקם חלק אז תנסי. תודה רבה :)

      Reply

השאר תגובה

אפשר גם פירגון או הצעת שיפור
אני פתוחה לרעיונות חדשים!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *