אספרגוס (כן הירק המוזר הזה) אפוי בתנור..

26 Aug
August 26, 2012

פתאום ככה באמצע של יום, הופיע מתכון באיזה תוכנית בטלויזיה, משהו אנגלי כזה,

והבחור הכין אספרגוס.

אם יש משהו שאני לא מכירה במיוחד, זה זה.

אבל מאז שניסיתי, אני לייק מאוד מאוד!

אז את הקלי קלות הזה הבאתי עם שינויים קלים.

שווה…


10 גבעולי אספרגוס בינוניים
חצי כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
3 כפות פירורי לחם
ואם יש לכם תחליף גבינה כמו טופו יפני למשל- לכו על זה

1. מקלפים את החלק התחתון של האספרגוס כדי לקבל יותר פריכות ופחות כזה שנתקע בשיניים.
2. בוזקים שמן זית, מלח גס ופלפל שחור (לפי הטעם). מעל הכל הרבה פירורי לחם ולגרד (לחתוך) איזה סוג של תחליף גבינה (כמו דיה למשל).
3. להכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות בערך 5-7 דקות ולאכול מיד.
4. בתיאבון (:

Comments

comments

Tags: , , , , , ,
2 replies
  1. לידיה says:

    חחח אני ממש לא מתה על הירק הזה אבל הצילום הזה ממש עושה לי חשק… אני אשקול 🙂

    Reply
  2. סיון says:

    לא היתה לי גבינה טבעונית אז השתמשתי בשמרי בירה ויצא מעולה ממש. תודה על המתכון.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *