מיץ אבטיח

10 Sep
September 10, 2012

אז מה צריך?


אבטיח אחד יפה, אדום ועסיסי,

ומסחטה.

אסור לשתות מים אחרי אכילת אבטיח?

אז נשתה אבטיח…

אבל עכשיו ברצינות,

מדובר במיתוס נפוץ אשר אין לו שום ביסוס מדעי.

אבטיח עשיר בסיבים תזונתיים ומינרלים כגון ברזל, סידן, מגנזיום, אשלגן, זרחן,

ויטמין, C וויטמין A

אך אין שום קשר ושום חשש לשתיית נוזלים לאחר אכילתו.

יש לזכור שאבטיח מכיל רק כ-30 קלוריות  ל-100 גרם, אך הוא עשיר בפחמימות יחסית לפירות אחרים ומעלה את רמת הסוכר בדם במהירות.


Comments

comments

Tags: , , ,
2 replies
  1. ליאור says:

    ממש מגרה… 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *