פסטה רחבה עם תלתלי קישואים ורוטב פסטו עגבניות מיובשות
מתכון מעולה בהשראת של שירלי בר הנהדרת.
עשיתי במתכון שינויים קלים, בעיקר בנושא השמן, והעגבניות,
וכמה מרכיבים שהורדתי לטעמי.
הפסטה מוגשת קרה ואני אישית מאוד אהבתי,
טרי אמר שהוא מעדיף את האוכל שלו חם ומבושל,
אז ממש עיניין של טעם 🙂
מרכיבים :
3 קישואים
2 ו-1/2 כוסות עגבניות חתוכות
12 עגבניות מיובשות או רוטב ממרח מעגבניות מיובשות
כף שמן זית
4 שיני שום
1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה (או שתיהן)
מלח ופלפל לפי טעם
אופן ההכנה :
מאוד זריז וקל,
פשוט מקלפים את הקישואים מהקליפה, לאחר מכן בעזרת קולפן לפרוס את הקישוא לרצועות דקות כמו פסטה,
ממש מתבלבלים במנה בין הפסטה לקישואים,
את החלק הפנימי של הקישוא שאי אפשר לקלף להשאיר בצד או לזרוק.
את שאר המרכיבים להכניס למעבד מזון/בלנדר ולרסק למחית אחידה או להשאיר מעט גושי, תלוי בהעדפה אישית,
הרוטב יוצא די סמיך ומעולה,
לשפוך מעל לפסטה ולהגיש קר…
בתיאבון
גירסה מאוד מעניינת, תנסי גם לגרד עוד סוגי ירקות מאודים מעט, כמו אנטיפסטי כזה. ממש טוב 🙂
נשמע ממש מגניב, תודה רבה 🙂 אנסה…
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!