ספגטי בולונז

28 Aug
August 28, 2012
כשרעבים מכינים ארוחת בזק, פה זה ספגטי ברוב המקרים 🙂
את זה, כולם אוהבים,
אז הוספנו פתיתים (סויה וטופו) והרי לנו בולונז למהדרין …

אני מטגנת בשמן זית הרבה שום בערך 5-6 שיני שום ובצל אחד קצוצים,
מוסיפה 3 עגבניות חתוכות לטיגון,
קצת מים כי זה מתייבש מהר מאוד,
שמה כמה כפות של רסק עגבניות, בערך 5 כפות,
שמה כפית פפריקה אדומה,
קצת אבקת מרק פרווה (לא חייב),
בזיליקום טרי ככה כמה עלים קצוצים גס,
כמה עלי דפנה יבשים 3-4שמוסיפים לי המון,
אני אישית אוהבת חריף אז גם קצת חצי כפית פתיתי צ’ילי,
ומפוררת פנימה את הטופו ומוסיפה גם את פתיתי הסויה שזה יוצא כמו בשר טחון ומתבשל ממש טוב…,
רק קצת מלח ופלפל לפי הטעם ולהוסיף מים אם נראה שמתייבש מהר מידי ועל אש נמוכה לבשל לרבע שעה
וזה מוכן..

את הכל לשפוך על ספגטי מוכן,
רק להרתיח במים עם מעט מלח ושמן שלא ידבקו ,
לסנן מהמים כשהפסטה רכה דיו
ולהעביר לצלחת…
זריז וקל

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,
6 replies
  1. Алла Борода says:

    Ты потрясающе готовишь вегетарианские штучки!Одно время я решила стать вегетарианкой.Но по лени своей ,что сложно готовить что-то без мяса и больше от того ,что не нашла поддержки у своего мужа ,вернулась к мясоедению.Но без обжорства,как ранее.Хотя меня до сих пор угнетает одна мысль ,что я ем мясо.Прелставляю себ убийцей животных.Я думаю прийти к этому снова.Может уже другим человеком.Осознанно.

    Reply
    • Natalie says:

      Спасибо, я не понимаю весь сообщение, но я понимаю, что это процесс, и это не легко делать это в одиночку, без поддержки, я надеюсь, что это поможет вам, если вам нужна помощь, обратитесь ко Мне, и Я отвечу на ваши вопросы, только если вы можете писать на иврите или английском языке, это поможет меня 🙂

      Reply
  2. קארין says:

    מעולה את, איך את עושה את החיים קלים, ממש תענוג ואהבתי את המנה… תודה רבה 🙂

    Reply
    • ליטל נטע says:

      אין על בולונז… הכי טוב והכי פשוט להכנה… יצא מדהים. תותחית.

      Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *