בייגל בייגל עם פסטו טבעוני וגרעינים קלויים בפפריקה חריפה

01 Oct
October 1, 2012

ועוד הצעת הגשה משמחת לב אנוש כמו שלי..

בייגל חם, וגרעינים קלויים עם פפריקה חריפה… וסגרנו ארוחת בוקר מעולה 🙂


להכנת הפסטו-

50 גרם בזיליקום טרי, זה חופן ממש גדול.
150 גרם זיתים מגולענים, אני השתמשתי בממולאים עם פלפל ועם כוסברה אבל תשתמשו באיזה שבא לכם,
לא ממש ממש משנה סוג הזיתים העיקר שהם מגולענים.
2 שיני שום גדולות
4 כפות צנוברים
(אפשר להוסיף שמן זית אבל אני ויתרתי כי זה נכנס לרוטב גם ככה)

את כל המרכיבים לטחון היטב (השתמשתי במטחנת תבלינים קטנה והכנסתי בחלקים.)

Comments

comments

Tags: , , , , , ,
3 replies
  1. מוטי says:

    אלה. יש לי ניסיון רע עם רוטב פסטו. האם לא להוסיף במקרה של המתכון שלך שמן זית תוך כדי הכנה? אז מהיכן הנוזל?אגב לגבי במירקם בתמונה שלך אף פעם לא הגעתי, הוא תמיד אצלי מין מחוספס דוחה. מה הפטנט?

    Reply
    • Natalie says:

      היי מוטי,
      ניסיון רע רק אומר שיש עוד לאן להגיע, ואני בטוחה שתשתפר :),
      הנוזל בפסטו שלי מגיע פשוט מהרטיבות של הזיתים עצמם,
      יש כאלה שמוסיפים שמן זית אבל אני אישית נמנעת מיותר מידי שומנים באוכל ולא מצאתי שזה מחייב מבחינת מרקם,
      ועכשיו לסוד, אם תשים לב, השתמשתי במטחנת תבלינים ממש קטנה, לא בבלנדר גדול שמעיף הכל לצדדים ולא טוחן כמו שצריך,
      הוספתי את החומרים בחלקים ואם החלוקה לא שווה תמיד אפשר לערבב בקערת הגשה,
      במטחנה הקטנה הכל נכנס באופן די דחוס כך שממש טוחן דק דק וגם מהר.
      לפעמים אני אפילו מנערת אותה קצת כדי לעזור לה אבל בגדול היא מעולה.
      אני בטוחה שיש כאלה שיש להם מכשירים אחרים וגם טובים לעיניין אבל אצלי בבית, זה מה שמצאתי שעושה את העבודה הכי טובה עבורי.
      המכשיר לא יקר בכלל, קניתי משהו הכי פשוט שמצאתי באינטרנט, ומשמש גם לטחינת קפה, רטבים שונים שאני מכינה וכמובן תבלינים שתמיד כיף לקבל טריים.
      אולי שווה להשקיע….
      בהצלחה.

      Reply
  2. מיכל says:

    הכנתי ויצא ממש טעים.אני גם הוספתי כף מיץ לימון. נהנינו ממתכון זה.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply to מיכל Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *