קישקושי קיש קישים

22 Aug
August 22, 2012


הערב הכנתי קיש ירקות מעולה…

לצד הקיש הכנתי גם קישונים אישיים עם תיבלון קצת אחר, ויצא יאמייי

בקיש עצמו יש לנו-
פלפלים משלושה צבעים מטוגנים במעט שמן זית יחד עם בצל סגול ובצל רגיל קצוצים דק,

תפוח אדמה אחד קטן אחרי בישול יחד עם חתיכת פרח של ברוקולי מבושל וחתיכת כרובית מבושלת ובטטה קטנה מבושלת, את הכל עירבבתי עם 2 כפות קמח תופח ו6 כפות מים (שעירבבתי בנפרד קודם), מלח ופלפל לטעם (אגוז מוסקט למי שאוהב), חצי גביע גבינת טופוטי בטעם שום ותבלינים והרבה גבינה טבעונית (למי שרוצה ניתן להוסיף גבינת טופו יפנית או כל אחת שאוהבים). לערבב הכל יחד. לא לפחד עם הכל כזה מתקווצ’ץ’ , זה אמור להתקווצ’ץ’ קצת.
בעיקרון כדי שפחות יתקווצ’ץ ופחות ישמע מסובך אז לערבב את כל המרכיבים מלבד הירקות קודם, ואז להוסיף הירקות המטוגנים ואת הירקות המבושלים ואז לערבב.

הבצק, אני השתמשתי בבצק המוכן היום ויצא מעולה ממש. ואז רק לרדד אם צריך, לפרוס על התבנית ולקצץ מהצדדים את התוספות בצק, אני הלכתי על המראה הפרוע 🙂
מי שרוצה אפשר להכין גם בצק לבד ומאוד פשוט- בקשו מתכון אם בא לכם להשקיע קצת 🙂


לתנור על 180 מעלות ל40 דקות או עד שמשחים מעט וזה כל הסיפור…


Comments

comments

1 reply
  1. טל says:

    הי, בעבר פרסמת את המתכון הזה עם בצק ממש שווה עם תבלינים, משהו כמו תבלין איטלקי בתוך הבצק.. אני מחפשת את המתכון לבצק הזה ממש, אשמח אם תכתבי אותו. תודה, אין עלייך!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *