קארי סייטן עם פלפלים וכוסברה

29 Sep
September 29, 2012

קארי סייטן עם פלפלים וכוסברה,

בצל אחד גדול חתוך גס
כפית זרעי שומר
כפית כורכום
כפית וחצי גארם מאסאלה
2 כפיות זרעי פרג מקולפים/לבנים
4 כפיות ג’ינג’ר טרי
4 שיני שום
3 עגבניות חתוכות גס
את הכל להכניס לבלנדר ולרסק טוב.


לערבב את התערובת עם סייטן חתוך,
איזה כמות שבא לכם, זה די הרבה אז כמות של חבילה זה טוב.

לשמן את המחבת בשמן זית (3 כפות),

לטגן כפית זרעי קצח וזרעי כמון ולהוסיף את התערובת שהכננו למחבת וטיגון קל למשך כעוד 10 דקות.



להוסיף פנימה פלפל צ’ילי ירוק חריף ,
להוציא ממנו את הזרעים והחלק הלבן שהזרעים תלויים עליו (זה החלק הכי חריף בפלפל), תלוי במידת החריפות שאתם אוהבים בבית,

ולהוסיף חצי ליטר מים רתוחים לערבב היטב ולהנמיך את האש לעוד כ-40 דקות בישול.
להוסיף צרור כוסברה קצוצה, לערבב וזה מוכן…

לאכול עם הנאן ונאם נאם נאם…


Comments

comments

Tags: , , ,
4 replies
  1. בועז חלבי says:

    נטליייי… יצא מדהים, גם די חריף, שזה טוב, אוהב חריף מאוד 🙂

    שמח להכיר את הבלוג החדש שלך…

    Reply
  2. עידו says:

    לא מטגנים את הסייטן לפני?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *