פסטה פטריות אפויות בתנור טבעוני

01 Oct
October 1, 2012

יש לי איש מיוחד, הוא לא אוהב פטריות,
מוזר שכזה, אז כל מתכון פטריות שאני מכינה, אני מכינה גם לו תבשיל נוסף.
במקרה הזה הוא קיבל פשטידת קישואים וצנוברים מדהימה!
ואני אופה פסטה ופטריות.
על השולחן כולנו מאושרים !…

מצרכים למתכון:

טופו אורגני – 200 גרם
בצל – יחידה גדולה (322 גרם), בצל קצוץ.
פטריות – חבילה (210 גרם), מכל סוג שהוא. כ- 20 פטריות.
מרק פטריות ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט – 2 X כף שטוחה – סה”כ (24 גרם)
בזיליקום קצוץ – 3 X יחידה – סה”כ (11 גרם)
מלח – כפית שטוחה (9 גרם)
פלפל שחור – כפית שטוחה (2 גרם)
קורנפלור – 2 X כף – סה”כ (18 גרם)
קמח חיטה לבן בהיר – 2 X כף שטוחה – סה”כ (24 גרם)
פנה ריגטה – חצי שקית – סה”כ (250 גרם)
שמן זית – 2.5 X כף – סה”כ (25 מ”ל), 2-3 כפות לתיבול.
שמנת סויה לבישול – 375 גרם (פרווה, כשר)

אופן הכנת המתכון:

1. לבשל את הפסטה במים רתוחים עד ל”אל דנטה”.
2. לטגן במעט שמן זית את הבצל הקצוץ ולהוסיף את הפטריות.
3. להמשיך לטגן במשך 5 דקות ולשפוך פנימה את שמנת הסויה לבישול ואת התבלינים והבזיליקום.
4. להמשיך לערבב לאורך כל הזמן ולא לתת לבלילה להתייבש.
5. לערבב את כל המצרכים יחד בקערה ולהעביר לתבנית הפיירקס (אני השתמשתי באובלית).
6. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל- 30 דקות.
7. בתיאבון (:

לערכים תזונתיים עבור מתכון זה- בלינק


Comments

comments

Tags: , , , , , ,
8 replies
  1. לאה says:

    תשמעי, לא יודעת מה הגובה שלך, אבל התעלית על עצמך 🙂 חחח. תודה רבה על כל יציאה טובה שלך פה. זה האתר האהוב עליי…

    Reply
  2. שני says:

    תודה רבה!
    באיזה שלב מוסיפים את הטופו ואיך?

    Reply
    • Natalie says:

      היי שני, בשלב שמערבבים את כל המצרכים יחד זה אומר את מה שהכננו יחד עם המצרכים שעוד לא הוזכרו, (כולל הטופו כמובן),

      ופשוט מסננים את הטופו מהמים שלו בקופסא, ומפוררים עם היד את הטופו פנימה.
      בהצלחה 🙂

      Reply
  3. s says:

    הכנתי את הפסטה הזאת עם הגבינת סויה מהמתכון שלך במקום השמנת הצמחית והוספתי שום כתוש- יוצא מדהים 🙂

    Reply
  4. עדן says:

    יצא מעולה!
    אם כי קצת התייבש לי בתנור וטעמתי גם לפני- אז נראלי שאוותר על השלב האחרון 🙂

    השמנת הארורה הזאתי, עד המתכון הזה לא הצלחתי להכין איתה כלום

    תודה

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply to Natalie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *