כדורי חלבה חלומיים
כל מי שטעם וכל מי שהכין פשוט בכה לי שזה ממכר.
ראו הוזהרתם…
חבילת פתי בר
רבע כוס טחינה גולמית
רבע כוס דבש סילאן
רבע כוס חלבה
חצי כוס שמנת מתוקה של אלפרו סויה
לרסק הכל במעבד מזון
לגלגל לכדורים
לגלגל את הכדורים בקוקוס
ולמקרר….
הצעות-
ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס,
ואפשר להוסיף גם אגוזים/צימוקים או מה שטועם לכם מתאים…
יאמיים….
אין ספק שרואים בך כאמור מעבר לרק טבעונית. הסיבה האהובה עלי בך שנראית באינטרנט היא שאת פשוט עושה כל כך הרבה מעבר ועושה הכל באהבה גדולה…. אני אומרת לך, אני בהחלט מתעצבנת כשאנשים אחרים רואים את החשש או שהם פשוט לא מכירים את הנושא ומיד שופטים. אני צריכה להפיץ את האתר שלך שיראו גם אחרים. סביר להניח שאחזור כדי לקבל עוד. תודה
אני שמחה לקרוא שקיבלת מזה השראה ואת מוזמנת להשתמש באתר כדי לתת תשובה לכל המפקפקים :)))
הכנתי את הכדורים כבר בפעם השלישית (כן אנחנו “שמנים” ) וחזרתי לומר שזאת פשוט הצלחה ואיך את אומרת- ממכר!
🙂 מעולה… תודה רבה
הכנתי, יצא מעלף. אהבתי את הטעם העדין
תודה רבה, כמה כיף לשמוע… 😀
נראה כמו מתכון מעולה (זה ועוד רבים אחרים, אני מתקשה לבחור מה להכין היום)…
רק שאלה קטנה, רבע כוס חלבה, נוזלית (כמו הממרח) או הגוש שמפוררים?
וואו איזה קטע, אני בדיוק שניה מלקום להכין את זה ופתאום ראיתי הודעה 🙂 לשאלתך, הכוונה לזה שמפוררים אבל זה באמת לא ממש משנה, מה שיותר נוח לעבוד איתו, אני פשוט קונה את ה”שערות” חלבה ומקווצ’צ’צת בידיים יחד עם הכל…. יאמייי הולכת לסיבוב נוסף של פינוקיידה.
שלום לך. אני נמנעת ממוצרי סויה.
האם יש לך להציע משהו אחר במקום שמנת מתוקה של אלפרו?
תודה
כמובן, את יכולה להשתמש בחלב כלשהו צמחי אחר כמו, אורז, כוסמת, אגוזים וכו…
פשוט יתכן ותצתרכי מעט פחות מהכמות הרשומה של השמנת כי החלב דליל יותר, אז תוסיפי מעט בכל פעם ותערבבי יחד עד שתתקבל עיסה יציבה אך לא רכה מידי.
🙂
הכנתי…
מדהימים….קסומים…נימוחים בפה….
טעימים בטירוף
בכלל הבלוג שלך והמתכונים מגניבים!
תודה רבה…את אדירה!
תוסיפי עוד דברים גם לצמחונים 😉
הכנתי…
מדהימים….קסומים…נימוחים בפה….
טעימים בטירוף
בכלל הבלוג שלך והמתכונים מגניבים!
תודה רבה…את אדירה!
תוסיפי עוד דברים גם לצמחונים 😉
הכנתי היום.
לא נשמעתי לאזהרה שלך ובאמת שאני מחזיקה את עצמי בכוח לא לטרוף את כל מה שיצא.
השתמשתי בקרם קוקוס (בחלק הקשה שלו, אחרי ששופכים את הנוזל, כמו שעשית בסרטון של הקאפקייקס).
טעימים מאד!
תודה רבה עבור המתכון.
מהמם, תודה רבה, שמחה מאוד 🙂 וכל עוד יש מספיק, אז מותר לעגל קצת פינות של 2-3 כדורים פחות לאורחים:)
מה המשקל של חבילת פתי בר? ראיתי שיש כל מיני גדלים
וכמו עוד הרבה גם אני נהנית מאד מהבלוג שלך
חג שמח
תודה, חבילה אחת שווה ל-250 גרם.
חג שמח לך 🙂
היי,
הטעם מדהים, אך זה יוצא דליל מדי. ניסיתי להוסיף פתי בר, אך עדיין לא מספיק סמיך כדי להכין כדורים. יש עוד משהו שניתן להוסיף?
אגב, מעולם לא הגבתי, וזו ההזדמנות להודות על הבלוג המדהים וההשקעה המטורפת בו!
הכל עיניין של שילוב המרכיבים ואולי משהו בכמויות לא יצא? אם זה ממש דליל אז כניראה חסר פתי בר, זה המרכיב העיקרי מבחינת מוצקות. קחי בחשבון שאחרי קירור הם יתקשו באופן משמעותי ביחס לאיך שהם בטמפרטורת חדר. תודה רבה רבה על הפירגון, מעריכה מאוד וכיף לשמוע 🙂
ממש יאמי!!!
היות שהיום יש כל מיני אריזות של ביסקוויטים, האם אפשר לפרט משקל ?
תודה
שרוול אחד.
היי נטלי, המתכון נראה מעולה!!!! כמו כל המתכונים שלך 🙂
שמנת של אלפרו זו שמנת לבישול 5% שומן או שיש להם שמנת נוספת שהיא מתוקה? אני לא מכירה ואשמח להכיר…
🙂
יש גם שמנת מתוקה, לקינוחים.
נטלי יקרה,מה יכול להחליף את הפתיבר כי הוא עם גלוטן,ומה יכול להחליף את החלבה שעשויה משערות מלאות בסוכר לבן.? יש לי בעיית גלוטן,וסרטן שכבר מאחורי אומנם,אבל סרטן מאד אוהב סוכר,ואני לא רוצה להאכיל אותו,מקווה לתשובה בעניין.
יש מתכונים לכדורי קינוח על בסיס שבבי קוקוס ואפשר לטחון איתם גם תמרים ואגוזים וזרעי צ’יה וכדומה, הרבה יותר ערך בריאותי ויותר שליטה על המתיקות.
היי,
חיפשתי משהו אחר באתר שלך וצד את עיני המתכון המושלם שלך. מאז שגיליתי אותו, לפני כמה שנים.. (כמעט שנתיים?!), אני לא מפסיקה להכין אותו. כולם קוראים לו- הכדורים הטעימים האלה שלך.. ואני תמיד נותנת אותם מתנה כאשר אנחנו מתארחים, מסדרת אותם יפה בכלי מעוצב ושקוף של עוגיות. אז תודה רבה על כל המחמאות שקיבלתי עד כה, בזכות המתכון הכל כך מוצלח הזה!! יש לי צילום שלו בנייד, כדי שאוכל להעביר כל פעם שמבקשים אותו.. וזה קורה הרבה (: חג שמח!
הי .. צריך לקרר את הקרם קוקוס ? או בטמפרטורת החדר ?
מה הכוונה ברבע כוס חלבה? איזו חלבה?
תודה
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!