Notice: Undefined index: ws_plugin__qcache_menu_pages_css in /home/thevlogc/public_html/wp-content/plugins/quick-cache.disable/includes/classes/admin-css-js.inc.php on line 20

Notice: Undefined index: ws_plugin__qcache_menu_pages_js in /home/thevlogc/public_html/wp-content/plugins/quick-cache.disable/includes/classes/admin-css-js.inc.php on line 28
The Vlog טבעוני | שקשוקה טופו משי ברוטב חריף וטבעוני

שקשוקה טופו משי ברוטב חריף וטבעוני

30 Sep
September 30, 2012

שקשוקת טופו, מה עוד יש לומר, טעים, קל להכנה, והסיבה לקום בבוקר שבת עם חיוך 🙂

מצרכים למתכון:

פלפל ירוק – יחידה בינונית (166 גרם)
עגבניה – 4 X יחידה בינונית – סה”כ (688 גרם)
שום – 5 X שן – סה”כ (35 גרם)
שמן זית – 2 X כף – סה”כ (20 מ”ל)
פלפל ירוק חריף – יחידה בינונית (82 גרם)
רסק עגבניות – 2 כפות (30 גרם)
בצל – יחידה גדולה (322 גרם)
טופו אורגני – קופסת קרטון (300 גרם), מומלץ – טופו משי הכי רכה שיש.
פפריקה – כף שטוחה (6 גרם)
מים – 0.75 X כוס קטנה – סה”כ (150 מ”ל)

אופן הכנת המתכון:

1. לקצוץ ולטגן את הבצל והשום ראשונים עם שמן הזית.
2. להוסיף את העגבניות חתוכות לשמיניות ואת הפלפלים הירוקים חתוכים לרצועות ולהמשיך לטגן עד שמתרכך.
3. להוסיף חצי כוס-כוס מים רתוחים,את התבלינים ואת הטופו (כמות של כמה שמעוניינים לאכול מהטופו – מומלץ להשתמש בטופו משי – הכי רכה שיש).
4. לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור למשך 20 דקות עד שהירקות רכים.
5. אם נראה דליל אז להשאיר עם מכסה פתוח לעוד 5 דקות בכדי שהרוטב יצטמצם.
6. יוצא מדהים – בתיאבון (:

רעיונות לשידרוג/טיפים: אני אישית מעדיפה לפורר את הטופו פנימה ולא כמו שמוצג בתמונה.

לערכים תזונתיים עבור מתכון זה- בלינק

שקשוקת טופו טבעונית טבעונות

שקשוקת טופו טבעונית טבעונות

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,
1 reply
  1. מורין says:

    אני חייבת להכין את השקשוקה הזאת שוב, הכנתי בשבת בבוקר ויצא מהמם, בכלל האתר ממש טוב ואינפורמטיבי. תודה רבה

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.