קובה/קובות בורגול וסולת ברטבים שונים טבעוני

01 Oct
October 1, 2012

מתכולינק 2-

אז ככה,
עשיתי סוג של שילובים מכל מיני מתכונים וגם עקב אילוצים כמו שלא הצלחתי למצוא ג’ריש אז השתמשתי רק בבורגול עם סולת למעטפת ויצא קצת קשה לדעתי,
אז תעבדו לפי המתכונים ביתר דיוק.

במקרה הזה השתמשתי בסייטן ולטעמי לא הבחירה הכי מוצלחת, בפעם הבאה אם תהיה כזאת אני יעשה על בסיס סויה, או עדשים או שעועית למילוי,
יותר לטעם שלי,
הרטבים יצאו פשוט מדהימים, ובכלל אני אוהבת במיה וסלק ואת כל השאר,
אבל כל הטירחה של לעמוד ולגלגל (מעדיפה גילגולים אחרים בחיים) פשוט לא לי,
מצאתי את עצמי נאנחת במטבח בכל מיני “אוף-ים” כאלה שטרי כבר התחיל לדאוג ובא לראות על מה המהומה,
הבלאגן במטבח הפחיד אותו החוצה והוא רק צעק מרחוק..
” לא נורא, תכף זה נגמר”, “ואל תשכחי שאת טובה בזה…” נו טוב, קצת עודד, אבל היה פשוט משעמם… 🙂
אחרי 4-5 גילגולים תפסתי את הפואנטה וזה רץ יותר מהר,
וטוב שעשיתי מלא כי חצי מהכמות הכנסתי להקפאה,
ונשארו לי מלא קובות לכל מיני רטבים שבא לי להכין… 🙂

אז הינה לינקים לנבירה ומסתבר שיש כמה דברים לשנן לפני שמתחילים במשימה…

את הקובה מטוגנת אספתי מפה-

http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=645970

ואת המרקים/רטבים, מפה-

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3626046,00.html

והינה התוצאות שלי מהמתכונים-

קובה מטוגנת

קובה ברוטב אדום עם במיה

וקובה ברוטב/מרק סלק

שווה אהה….

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,
10 replies
  1. אתי says:

    תודה רבה על כל האינפורמציה, בזכות כל החיזוקים שלך עברתי מצמחונות לטבעונות ולא חסר לי בכלל בכלל… איפה היית כל השנים יפה אחת. אני אנסה את מזלי 🙂

    Reply
    • Natalie says:

      ברוכה הבאה יקירה, כיף לשמוע. כל השנים לא הייתי טבעונית, חח… אבל עכשיו אני כאן זה מה שחשוב. תודה רבה על הפירגון…

      Reply
  2. דודי אהרון says:

    שיואו זה ממש פרוייקט שצריך לשנס מותניים ולהכנס בו. אני מת להכין…

    Reply
  3. yara says:

    עכשיו הכנתי רוטב בולונז עם “טחון מהצומח” של טבעול (זה הכיל ביצים פעם אבל טבענו את זה) השותפה הקרנבורית שלי לא האמינה שזה לא בשר, זה לא היה סתם קרוב ממש אפשר להתבלבל אז המלצה לנסות להכין קובות עם המוצר המדהים הזה

    Reply
  4. ravit says:

    פטנט לעיטוף המילוי ללא אנחות ויסןרים: יוצרים כדורים בגודל כדורי טניס מהמילוי ומכניסים לפריזר עד שמתקשה. מוציאים ומפסלים את הבצק מעל בקלות ומהירות.

    Reply
    • Natalie says:

      הופה, נשמע גאוני ביותר :-). ינוסה… תודה רבה

      Reply
      • מירי says:

        זה הכי קל שבעולם באופן הזה. (עדיין לא התנסיתי במלית עם טחון מן הצומח).
        ואחרי שמכינים כדורים ועוטפים עם סולת, אז מקפיאים שוב… וזורקים ישר למרק. בשיטה הזו הן לא מתפרקות. את זה לימדה אותי עירקית אסלית. מקווה מאוד שזה יצליח לי עם הטחון. חייבת למצוא את הדרך להדביק את העיסה.

        Reply
  5. ravit says:

    בכיף. אגב המתכון נוטלה שלך מככב אצלי בבית. בתי הצעירה והאנטי טבעונית מעדיפה את הגירסה שלך על הדבר האמיתי.אני גם משתמשת בו כשכבה נוספת בעוגות.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.