פסטו שקדים טבעוני

18 Dec
December 18, 2013


מתכון מקסים, טעים, ממכר, ותעצרו אותי לפני שאני מחסלת פה את כל הצנצנת… כן, ראיתי את זה קורה בלייב לחבורת בנות, הקרב על צנצנת הפסטו שקדים. לא יכולנו לעצור, ועם לחם כזה טרי וטוב, אללי… תודה לבת דודתי מיטל על המתכון המעולה, שמחתי להכיר!

פסטו שקדים טבעוני

פסטו שקדים טבעוני

מרכיבים:

2-3 כוסות עלי בזיליקום

3 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

4 כפות שקדים טחונים

3 כפות צנוברים

מלח לפי הטעם


ההכנה:

לטחון בבלנדר את הבזיליקום עם השום והמלח למשך כדקה,
לערבב פנימה את השקדים הטחונים, להוסיף את שמן הזית בהדרגה עד למשחה, להוסיף את הצנוברים ולטחון למשך עוד חצי דקה.

להעביר לכלי איחסון, להוסיף מעט שמן זית מעל, לכסות ולשמור בקירור למשך כ-5 ימים.

פסטו שקדים טבעוני

NAT_1745-2בלוג טבעוני מתכונים נטלי הולדינג thevlog

פסטו שקדים טבעוני

פסטו שקדים טבעוני

פסטו שקדים טבעוני

פסטו שקדים טבעוני


Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,
2 replies
  1. רונית says:

    היי. הכנתי את ממרח הפסטו שקדים וגם את ממרח העגבניות המיובשות ושניהם יצאו מעולה, פשוט תענוג. הכנסתי את כל אחד מהממרחים לצנצנת זכוכית מעוקרת וחיי המקרר שלהם עלו הרבה על מה שציינת כאן. זה חשוב, כי אני אוכלת מהממרחים לבדי ולכן חבל שחצי מהכמות תלך לזבל אחרי חמישה ימים, אם לא אחסל אותם לפני. בשיטה של העיקור שתי הצנצנות על סף סיום והם כבר עשרה ימים במקרר ובמצב מצוין.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.