פסטה פלפלים

28 Aug
August 28, 2012

4 עגבניות
4 שיני שום
2 פלפל אדום
חצי בצל
3 כפות שמן זית
2 כפות גדושות רסק עגבניות
בזיליקום- חופן
כפית מלח שולחן
פלפל שחור – חצי כפית שטוחה
2 כפות שמן קנולה
פנה חיטה מלאה- חצי קופסת קרטון – סה”כ (250 גרם)
מים – לפי הצורך
1. להרתיח את הפסטה (חצי שקית) בסיר עם מים רותחים ומעט שמן בישול (שמן הקנולה) וקורט מלח עד שמגיע למידת הרכות הרצויה.

2. לסנן, לשטוף במים קרים ולהניח בצד.
3. בסיר רחב לטגן עם שמן הזית חצי בצל קצוץ, אחרי כ- 3 דקות להוסיף את השום הפרוס לעוד 2 דקות טיגון ולהוסיף את העגבניות החתוכות לריבועים קטנים וחצי מכמות הבזיליקום קצוץ, 2 כפות גדושות רסק העגבניות, קורט מלח וחצי כפית פלפל שחור.
4. להוסיף בערך כוס מים רתוחים על מנת שלא יתייבש, ולבשל למשך רבע שעה על אש נמוכה ומכסה סגור ואם יש צורך בעוד מים לדאוג להוסיף במשך הבישול.
5. את הפלפלים להכניס לתנור על מצב גריל למספר דקות על חום גבוה לצלייה עד שהפלפלים משחימים, לסובב במידת הצורך, להוציא כשמוכן ולחתוך לרצועות שיעברו לתוך סיר הרוטב.
6. לבשל למשך 15 דקות, ולערבב עם הפסטה, מעל לפזר את הבזיליקום הטרי הקצוץ שנותר ולערבב הכל יחד.
7. בתיאבון (:

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,
2 replies
  1. Daniele says:

    פסטה פשוט שהפכה להיות חובה אצלי בבית, הכל בזכותך 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.