פטריות ממולאות פסטו זיתים טבעוני
אז מה אני אגיד לכם, זה אפילו לא מתכון, זה יותר כמו עירבובון של דברים טעימים עם דברים טעימים והופ, לצלחת 🙂
לכן הפעם אני אסביר ולא אפרט,
אני בדר”כ מתלוננת כשטרי לא בבית, טוב על מי אני עובדת, גם הפעם אני מתלוננת, אבל אחד הדברים המנחמים הם שכשהוא לא כאן, (לצורך העיניין הוא באימונים בצבא לשבוע), אז אני יכולה לקנות פטריות (ועוד כמה מטעמים מעניינים שהוא מתעב במיוחד (איש מוזר שכזה הוא) ) ולהתפנק בארוחות גורמה מיוחדות משל עצמי, ממש פינוק אישי אמיתי.
אז הינה, פשוט מאוד!
קחו מס’ פטריות גדולות ורחבות, הסירו בעדינות את החלק החיצוני של הקליפה הדקה של הפטריה בקילוף מהחלק החיצוני פנימה.
או למי שלא בעיניין, אפשר פשוט לשטוף מעט.
הסירו את ה”רגל” מהאמצע.
מעט שמן זית על מחבת פסים ולטגן משני הצדדים עם שמקבלים צבע יפה, נוסיף הזלפה נאה של רוטב סויה ונמשיך באידוי עם הפיכה לצד השני כך ששני הצדדים יקבלו צריבה יפה.
הכינו פסטו זיתים,
הערימו הכל לערימה מקסימה ומגרה, קשטו בבזיליקום, עגבניות מיובשות וצנוברים,
אין צורך להוסיף מלח, הרוטב סויה והזיתים כבר מלוחים.
ולהתענג על כל ביס,
לא הבנתי עד כמה שזה טעים עד שטעמתי בעצמי. (במקרה שלי אני תמיד מצלמת קודם ורק אז בודקת אם שווה להכין מזה פוסט או לא:) ) יצא שווה שווה!
נראה מצויין, אני מתה על פטריות…
גם אני 🙂
זה יצא מדהים, תודה תודה תודה, 5 דקות הכנה, ממש זרמתי על זה… נהננו 🙂
מצויין תהנו
תודה יצא מדהים, הכנתי הכל מההתחלה, עם הפסטו והכל, ממש היה פשוט, מאיפה את כל כך כישרונית אה.??.. שתדעי שאת מככבת אצלנו!
הווו איזה כיף לי 🙂
הכנתי על מחבת רגילה וקניתי פסטו מוכן ללא פרמז’ן ויצא מצויין, פשוט טחנתי קצת זיתים עם הפסטו, הכי סבבה, בלי סיבוכים, טחנתי במטחנת תבלינים כי הכמות קטנה יחסית, אחלה את.
נשמע טוב, גם אני עושה במטחנת זיתים בדיוק כך 🙂
נו מתי באים לאכול אצלך? אין לי כוח לבשל לעצמי… 🙂 סתם הכנתי את זה יום אחרי שפירסמת ויצא סוף אז רק רציתי לשתף… תודה רבה נסיכה
בשמחה, תודה על השיתוף. כרטיס טיסה לאוסטרליה ואתה מוזמן 🙂
תודה נראה מצויין ויוכן מחר בצהריים… ^_^
נשמח לדיווחיישן 🙂
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!