עוגת שוקולד עם פירורי חלבה…. שחיתות

26 Aug
August 26, 2012
קצת שוקולד, קצת חלבה
אוף כמה טעים…


2 כוסות קמח תופח
1 וחצי כוסות סוכר
4 כפות קקאו
שמן 3/4 כוס
2 כפות זירעי פשתן טחונים או 2 כפות טחינה גולמית
2 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות יין מתוק
1 כוס בירה שחורה (אפשר גם קולה)
אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים יחד לבלילה חלקה לשים בתבנית חד פעמית בינונית לחום של 180 מעלות לכשלושת רבעי שעה בערך ושהעוגה חמה לעשות חתכים עם סכין ולשפוך עליה את השוקולד חם
שוקולד-
1 שוקולד מריר
2 כפות קקאו
2 כפות מרגרינה לבישול
חצי כוס מים
חצי כפית נס קפה/לא חייב אני העדפתי בלי כי זה מעט מריר
3 כפות סוכר
2 כפות יין מתוק או רום
להמיס על האש ולשפוך על העוגה
מעל לגרר חלבה עם פיסטוקים…
סוף סופי סופני………

Comments

comments

Tags: , , , , ,
4 replies
  1. אנה says:

    פאקינג מעולה (סילחי על השפה), יצא פצצות ובכלל אתר מדהים….

    Reply
  2. איילת says:

    נשמע ונראה מעולה!!!
    האם ניתן להחליף את המרגרינה במשהו אחר? אולי שמן קוקוס? או שזה יהיה דומיננטי מידי?

    Reply
    • Natalie says:

      היי איילה, אפשר להחליף את המרגרינה בשמן קוקוס בכמות קטנה יותר, אפשר לקנות שמן קוקוס ללא ריח ואז אין בעיה של ריח דומיננטי של הקוקוס.

      Reply
  3. HEN says:

    יצא מצויין!!! כולם ממש התלהבו 🙂
    אבל יצא קצת מתפרק, יש לך רעיון למה? הרוטב יצא לי ממש נוזלי, ולא העברתי אותה לקירור אחרי ששפכתי את הרוטב, יכול להיות שבגלל זה? (כשהוצאתי מהתנור בדקתי עם קיסם והוא יצא ממש נקי וזה לא היה נראה כאילו משהו שם לא יציב) בכל מקרה ממש תודה על המתכון הוא ממש קל ומהיר וממש ממש טעים 🙂
    אגב שמתי שמן קנולה במקום מרגרינה

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.