עוגיות מרוקאיות

28 Aug
August 28, 2012
אז נכון,
אני אומנם לא מרוקאית,
אבל מי לא אוהב את העוגיות הקשות האלו שפשוט נוצרו עבור טבילה עמוקה בקפה…


כוס וחצי סוכר
1 ק”ג קמח רגיל פחות חצי כוס
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 מרגרינה טעם חמאה= 400 גרם
1 כוס קוקוס
חצי כוס שומשום קלוי .

לערבב את כל החומרים יחד לבצק רך ונעים אך לא דביק (להוסיף קמח לפי מידת הדביקות).
להכניס חתיכות בצק גדולות למכונת הבשר הידנית (יש להתקין את החלק המתאים לעוגיות – זיג זג) לחתוך את הבצק היוצא באורך 12 ס”מ בערך לעוגיה.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שמתקבל צבע של ביסקוויט.

לי אין את מכונת הבשר אז פשוט חיררתי עם מזלג את כל הבצק השטוח וחתכתי לרצועות ועיגולים עם חותך עוגיות שקניתי 🙂

אני מודה שזה לא הכי הכי בריא אבל צריך גם פינוקים, ואם אתם מנסים עם שמן קוקוס במקום,
קודם תדאגו שיהיה ללא ריח לחלוטין,
שנית הפחיתו מהכמות לחצי מכמות המרגרינה הרשומה, אז זה יותא 200 גרם שמן קוקוס,
וזה על אחריותכם בלבד, אני אישית , לא ניסיתי.

Comments

comments

Tags: , , , , ,
1 reply
  1. אודליה בן says:

    מלאאאא זמן בא לי כאלה, מזל שסתם ככה דיפדפתי, אני אסמן לי את הדף ומתארגן להכין… איזה כיףףף

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.