חומוס עדשים ביתי

18 Sep
September 18, 2012

למרוח, כתוספת, בצד, לנגב, סתם נישנוש עם צ’יפס…
הרבה חלבון וממרח מאוד פופולרי, הילדים אוהבים, ושלי אוכלת אפילו עם כפית…
אני, מרוצה!

עבודה של 5 דקות אם יש לכם קטניות מוכנות כבר ורכות,
בדף ה”טיפים” סיפרתי איך אני משרה, מבשלת ומקפיאה קטניות והתוצאה היא ארוחה זריזה ובמינימום עבודה,
את הקטניות להשרות לפחות שעתיים במים, לבשל עד לריכוך והן מוכנות לעבודה.

400 גרם חומוס מבושל
400 גרם עדשים (כל סוג יתאים, אני השתמשתי בעדשים חומות) מבושלים
2 כפות גדושות טחינה גולמית
מעט פטרוזליה קצוצה
לימון אחד סחוט
מעט מלח
מים לפי מידת הסמיכות הרצויה
וכפית כמון

לבלנדר וזה הכל
קצת שמן זית מעל ופטרוזליה קצוצה לקישוט 😉

Comments

comments

Tags: , , , , ,
2 replies
  1. קורן says:

    אני כבר שלוש שעות באתר שלך ורק חופרת וחופרת… אגב הכנתי את המתכון הזה וממש יצא לי חומוס מדהים וכולם אהבו. כמו שאמרת 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.