מתאמנת לקראת פסח- יותר פשוט מזה אין
קמח מצה דק וחלב סויה בטעם וניל ממותק…
מי שאוהב יכול להוסיף קצת סוכר (כמוני)
עד שנוצרת בלילה נוזלית אך סמיכה,
ולמרוח מה שמתחשק מעל 🙂
לערבב וליצוק בעזרת כף לביבות קטנות למחבת חמה מטפלון שלא ידבק עם ממש מעט שמן קנולה.
יצאו לביבות מעולות… רק רציתי לעדכן 🙂
מקסימה מעולה…. גאה בך 🙂
שלום נטלי. ניתן להמיר את חלב הסויב בחילב אורז?
לא יחזיק טוב. סורי…
מה עם כמויות? =]
עשיתי את זה ממש לפי העין , כמו שאומרים, תנסה לפי ההסבר, זה צריך להיות סמיך אבל לא מידי, מקסימום תדלל לפי הצורך או תסמיך במידה והראשונה יוצאת דלילה/סמיכה מידי.
מי זאת המתוקה בתמונה??? אפשר אחת כמוה?
חח תודה, זאת הקטנה שלי 🙂 היא לא כלולה במתכון 😉
אפשר עם חלב סויה רגיל ולהוסיף סוכר וויניל?
כן, חג שמח…
אושן בעצמה לביבה…
חחח תודה 🙂
הי. אפשר עם קמח רגיל?
אפשר
האם אפשר להחליף את החלב בחלב שקדים?
יש לנו בעיה עם סויה…
מה עם חלב שקדים? תופס?
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!