תפוחי אדמה עם רוטב שמנת סויה בתנור
אז מה יש לנו כאן, התמונה בגדול זה ככה-
תפוחי אדמה בתנור,עגבניות קטנות, עלי דפנה, טימין, הרבה שום יחד עם הקליפה,
בצל סגול ורגיל, צ’ילי בינוני קצוץ, ותבלינים, הרבה תבלינים-
פפריקה אדומה, כמון, מלח,פלפל, כורכום, עם הרבה שמן זית מעל….
וחצי כוס מים ל 35-45 דקות בתנור על 200 מעלות…
תפוחי אדמה בתנור,עגבניות קטנות, עלי דפנה, טימין, הרבה שום יחד עם הקליפה,
בצל סגול ורגיל, צ’ילי בינוני קצוץ, ותבלינים, הרבה תבלינים-
פפריקה אדומה, כמון, מלח,פלפל, כורכום, עם הרבה שמן זית מעל….
וחצי כוס מים ל 35-45 דקות בתנור על 200 מעלות…
מעל בזמן ההגשה מזגנו רוטב שמנת סויה-
קרטון שמנת סויה
בערך 5 שיני שום כתוש
בזיליקום או טרי או כתוש
(אני השתמשתי בכתוש של “דורות הקפואים)
2 כפות חרדל דיז’ון
מלח
פלפל
ועל אש קטנה תוך כדי עירבוב עד שמצתמצם ונהיה קצת יותר סמיך ויאמיי…..
יצא מעדן, בול כמו שאנחנו אוהבים, אפילו קצת נתנו לזה יותר זמן בתנור כי אני אוהבת שזה קצת יותר יבש כזה…
מעולה , תודה רבה לך 🙂
תדבקי בזה גברת, את עושה לנו חיים טובים 🙂
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!