עוגת תפוחים לשבת :)
חומרים:
2 כוסות קמח,
כפית אבקת קינמון,
חצי כוס עד כוס סוכר,
אגוזי מלך קצוצים,
חופן צימוקים ואוכמניות יבשות,
כף אבקת אפייה,
שליש כוס שמן קוקוס,
כף מי ורדים,
כפית חומץ,
כפית תמצית ווניל,
3 תפוחים ירוקים
או אם אין כל צבע אחר גם טוב.
כוס מים.
ולקישוט
אבקת סוכר וניל.
לערבב את כל החומרים היבשים קודם בקערה, להוסיף את רטובים ולערבב.
אני מערבבת במערבל.
להוסיף את התפוחים (מומלץ ירוקים של גראנד סמית’).
לשטח בתבנית משומנת,
לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות,
לאפות 35 דקות או כשהעוגה מתחילה להראות שחומה מלמעלה.
לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה, להוציא רק כשהקיסם יבש.
אפשר בכל תבנית שאוהבים, אני השתמשתי בסיליקון ומילאתי עד לחצי גובה.
מעולה עם כוס התה או הנס ברגוע…..
שבת שלום
You could definitely see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.
I just want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and really loved your website. More than likely I’m likely to bookmark your website . You definitely have perfect well written articles. Many thanks for sharing with us your blog.
I simply want to say I am new to blogs and seriously liked you’re blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You certainly have superb articles and reviews. Bless you for sharing your web page.
שלום נטלי, קודם כל יש לך בלוג מדהים. נהנת ממנו מאוד 🙂
האם אפשר להחליף את השמן קוקוס בשמן אחר?
היי אלנה, את יכולה להחליף בשמן בישול רגיל, קנולה/חמניות, קצת פחות ממליצה אבל אפשרי 🙂 תודה רבה על המחמאה…
האם אפשר להחליף את החומץ או לוותר עליו?
למה הוא משמש בעוגה?
תודה!
הוא זה שמתחבר לסודה לשתיה/אבקת אפיה ומקציף את העוגה שתהיה אוורירית יותר. לשיקולך.
הי,
כשמנסים להדפיס הכל יוצא הפוך. שווה לתקן כי אחרת אין ערך לאפשרות ההדפסה.
תודה.
המתכונים שלך מעולים
תודה רבה אני אבדוק את העיניין, כניראה תקלה.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!