סלט שעועית אדומה עם כוסברה

29 Sep
September 29, 2012

וואי וואי זה ממכר…..
אם בעלי האנגלי אוהב, אז זאת הצלחה בטוחה!
סלט באמת באמת בשורת המומלצים שלי…

שעועית אדומה – כוס (188 גרם), שעועית אדומה מבושלת ומסוננת.
כוסברה – צרור (92 גרם)
שום – 3 X שן – סה”כ (21 גרם)
בצל – חצי יחידה בינונית – סה”כ (63 גרם)
מלח שולחן – כפית שטוחה (9 גרם)
פלפל שחור – חצי כפית שטוחה – סה”כ (1 גרם)
שמן קנולה מזוכך – 4 X כף – סה”כ (40 מ”ל), או שמן זית.


אופן הכנת המתכון
1. לבשל את השעועית האדומה על פי ההוראות ולסנן.
2. לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה.
3. לקצוץ את השום ואת הכוסברה ולערבב הכל יחד עם שאר המצרכים.
4. מומלץ להגיש עם טחינה מעל.
5. בתיאבון (:

Comments

comments

Tags: , , , ,
6 replies
  1. מיטל says:

    תקשיבי, בחיים לא הייתי חושבת על כזה שילוב וזה הסלט הכי טעים שאכלתי…
    זהו זה אחד הקבועים שלנו ביום שישי על השולחן.
    את מתנה טבעונית את.

    Reply
  2. גל says:

    הכנתי ואהבתי מאוד. הסלט הפך למאכל קבוע בביתי. תודה!

    Reply
  3. קוקלי says:

    שלום נטלי
    נראהמצוין.
    חושבת שיעבוד עם שעועית לבנה (שכבר יש לי מבושלת)?
    המשקל של השעועית האדומה הוא לפני או אחרי הבישול?
    תודה

    Reply
    • Natalie says:

      כן בטח, שעועית לבנה טעימה מאוד. יצא מעולה. המשקל הוא לפני הבישול אבל תעשי לפי העין והטעם, שלא יצא טפל מידי.

      Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *