מרק תפוחי אדמה ועגבניות מיובשות
מרק מלא בכל טוב
3 תפוחי אדמה -קלופים וחתוכים לריבועים
3 גבעולי סלרי חתוכים
כוס חומוסים מוכנים
חופן עגבניות מיובשות אבל רכות ומוכנות לאכילה חתוכות גס
חופן קטן פטרוזליה
חופן קטן כוסברה
פרוסת דלורית קצוצה
רבע כוס צימוקים
בצל חתוך גס
1 כרישה חתוכה לטבעות
4 שיני שום פרוס
עגבניה חתוכה גס
כמה חתיכות כרוב לבן
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה אדומה
חצי כפית פלפל שחור
כפית כוסברה יבשה טחונה (התבלין)
מלח לפי הטעם (זהירות גם העגבניות המיובשות
מלוחות)
להתחיל בטיגון בשמן זית, קודם הבצל, אחר כך השום, בהמשך להוסיף לטיגון את הסלרי- העגבניה- הדלורית והעגבניות מיובשות וממש לתת לזה בישול/טיגון (לערבב כל הזמן ולא להשאיר ללא עירבוב) עד שהכל זהוב על סף החום אפילו.
להוסיף מים לפי העין ואת שאר הצרכים. לתת רתיחה ולהשאיר לבישול על אש בינונית למשך כשעה.
יוצא מטריף.
מושלם על קוסקוס 🙂
היי, אני ממש שמחה שמצאתי את הבלוג שלך.
הביצועים הקולינארים שלי השתפרו פלאים. מואה…
כל הכבוד שרונה… המשיכי כך… 🙂
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!