כדורי שוקולד טבעוניים קלים להכנה
כדורי בזק….
אז מה זה אומר? זה אומר שכשבא לנו משהו טעייים במיוחד והכי מהיר להכנה אבל עם לוק מושקע והרגשה של פינוק, זה-זה.
זה לוקח לי 10 דקות בלבד וכל כך יעריכו אתכם האורחים…
מרכיבים:
חצי חבילת פתי בר (חצי חבילה הכוונה לחצי מהכמות של חבילה שבאה בשרוול אחד, אם זאת חבילה של שני שרוולים אז זה רבע ממנה)
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת סוכר
3/4 כוס חלב סויה, אני משתמשת בטעם וניל שמוסיף המון
2 כפות שמן קוקוס עם ריח קוקוס
לקישוט- שבבי קוקוס /שבבי שוקולד/לבחירתכם…
ההכנה:
את הפתי בר אני טוחנת בבלנדר עד לאבקה
מעבירה לקערה ובקערה מערבבת את האבקת סוכר והקקאו יחד עם הפתי בר.
את חלב הסויה וניל אני מחממת כמעט עד לרתיחה ומערבבת לתוכו את השמן קוקוס, השמן קוקוס ימס, עוד פעולה שלוקחת בדיוק 3 דקות.
את החלב סויה עם השמן קוקוס מערבבים לתוך התערובת פתי בר, בכל פעם קצת, עד שהעיסה מרגישה מוכנה לעבודה וגילגול, אני ממליצה להוסיף בכל פעם קצת, אם צריך קצת יותר נוזלי אז להוסיף עוד חלב, אם צריך פחות אז מוסיפים פתי בר, אבל זה אמור להספיק יופי. זה יוצא טיפה נוזלי אבל במקרר זה מתייצב, העברתי את התערובת למקפיא לכמה דקות שיתייצב לפני הגילגול,
מגלגלים לכדורים רכים ומעבירים לתוך צלוחית עם קוקוס/פיצפוצי דוקולד/אגוזים שבורים או כל מה שחשקה נפשכם….
מחזירים למקרר אם רוצים כדורים קרים קרים וקשים או טורפים מיד!
אנחנו טרפנו…
תמונות קשות על הבוקר :–) תודה רבה רבה, ינוסה מחר ♥
וואו בטירוף… שמחה לראות שזה כל כך קל והופ יש גם מצרכים בארון…. קמה להכין 🙂
כל המתכונים שלך יוצאים כל כך טוב, גם היותר מורכבים, ממש שווה להשקיע 🙂
כיף שיש אותך פה…
אני אשמח לשלוח לך הצעת חברות גם.
תודה רבה מקסימה, בשמחה רבה…
מעולה 🙂 בהצלחה
במה עוד אפשר לצפות את הכדורים? לא אוהבים קוקוס בבית.
היי דורית, את יכולה לפורר איזה סוג של אגוזים שאתם אוהבים, מלך, פקאן, פיסטוק ולגלגל בזה,אם ממש רוצים שחיתות, תערבבי קצת שוקולד לבן בבלנדר עד שזה הופך לפירורים ותגלגלי בזה 🙂 כמובן שוקולד לבן טבעוני.
התכוונת לשמן או שומן קוקוס????
שמן קוקוס
לכמה כדורים זה מספיק בערך?
תלוי בגודל שלהם, לי יצאו בסביבות 25
מתכונים שלך מדהימים איזה יופי שאפשר להיות טיבעונים ולאכול כל כך טעים המשיכי לשלוח ממתכוניך הנפלאים תודה
בשמחה התענוג כולו שלי 🙂
מעולה 🙂
תודה על המתכון הפשוט והלא מתחכם יותר מדי. יצא ממש טעים.
בפעם הבאה אפתיע כמה אנשים שחושבים שכל מה שטבעוני= מגעיל 🙂
ממש רוצה להכין אך אין לי לא שמן קוקוס ולא מרגרינה. אפשר לוותר עליהם?
תודה 🙂
בעיקרון אפשר, אבל מטרתם היא להוסיף שומניות ובקירור הם עוזרים לגיבוש החומרים, אני מאמינה שגם בלי זה יצא מעולה 🙂
היי, נראה פצצה! רציתי לברר אם גם בכדורי שוקולד וגם בכל עוגת שוקולד אפשר להמיר את החלב סויה בחלב אורז או כל חלב אחר… תודה!
מתכון מעולה, פשוט להכנה והתוצאה נהדרת. אחרי שהות קצרה התקשו במקרר, בדיוק כפי שאני אוהב. תודה!
יצא טעים מאוד תודה רבה
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!