הופה גמבה סטייל… חביתת חומוס עם פלפלים
הופ-הופ-הופ-הופ…
זוכרים את המתכון לחביתת חומוס המושלמת?
רק לריענון ולנוחיותכם- המתכון גם כאן-
כוס קמח,
כוס חומוס,
מים מעט,
מלח,
כוסברה ובצל קצוץ,
פטריות קצוצות,
כפית אבקת אפיה,
ותערובת תיבלון לפי הטעם, אני הלכתי על תערובת על בסיס כורכום.
לטגן קלות את הפטריות והבצל בשמן זית,
את קמח, המים, המלח והתיבלון לערבל במיקסר כמו של ביצים, ולשפוך מעל לבצל והפטריות המטוגנות,
מעל להוסיף את הכוסברה, לדאוג לעשות שכבה לא עבה, אפילו די דקה אחרת זה לא מתבשל טוב מבפנים.
וזה כל הסיפור, אפשר לגוון בתוספות לפי הטעם ויוצא ממש ממש טעים
אני ממליצה להשתמש במחבת גדולה, פשוט יותר נוח להפוך,
הכמות מספיקה ל 10 חביתיות בפלפל,
או 5 חביתות בינוניות רגילות.
3 פלפלים ואתם מסודרים…
לחתוך אותם דק לטבעות מסולסלות ולשפוך מעט לתוכן, לטגן ולהפוך לצד השני עד שהבלילה מוכנה.
כבש אתכם כבר?
ובנתיים- תהנו בסטייל.
יצא מצוין. עשיתי אותה עבה בכל זאת ועדיין התבשל כמו שצריך. תודה
בשמחה 🙂
במתכון רשום רק חומוס – הכוונה לחומוס למריחה או קמח חומוס?
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!