בורקסי תרד וגבינת טופוטי טבעונים

30 Sep
September 30, 2012

פופאי המלח מגיע למטבח:

מנות: 4-5
זמן ההכנה: 45 דקות

מצרכים:
בצק עלים 1 קילו
קופסת גבינת טופוטי (אני השתמשתי בגבינה בטעם בצל)
שקית תרד או כמות של כ-8 חופנים


אופן ההכנה:
פורשים את הבצק על משטח יבש וחותכים לחצי בכדי שיהיה יותר נוח לעבוד על כל חלק בנפרד.
חשוב שהבצק עלים יהיה קר לכן לשמור אותו במקרר לפני ההכנה ואם הוא קפוא אז להפשיר כמה שעות לפני ההכנה במקרר.
חולטים את התרד במים רותחים לכמה דקות.
סוחטים טוב טוב טוב שיצאו כל המים.
מורחים את הגבינה על כל חלק מהבצק ומפזרים מעל בצורה אחידה את התרד.
מגלגלים את הבצק כמו רולדה וחותכים לעיגולים.
אמורים לצאת בערך 32-35 בורקסים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות או עד שרואים שהבורקסים מתחילים להשחים.

הגשתי לצד סלט תרד מהמם…

לעוד מידע מועיל במאמר בלינק

Comments

comments

Tags: , , , ,
4 replies
  1. Hanna says:

    מתכון ובכלל אתר טבעוני מהמם, ממש מושקע, גם אהבתי את העיצוב, אני מתה על בורקסים אבל לא מתה על השומן, מה אפשר לעשות לדעתך?

    Reply
    • Natalie says:

      תודה רבה
      אני מניחה שאפשר להכין לבד בבית, אבל בצק עלים לא יצא לי לנסות, אני מתעצלת קצת בקטע הזה,
      כניראה שצריך להמנע קצת….
      ולהרשות רק אם זה מסתדר עם המצפון 🙂

      Reply
  2. עדי says:

    היי, את חושבת שאפשר להחליף את התרד במנגולד טרי?
    אם כן, להכין כמו במתכון המקורי או לטגן קודם?
    אגב, כשאת כותבת שקית תרד, הכוונה היא לקפוא?
    תודה על האתר, הוא מהמם :))

    Reply
    • Natalie says:

      היי, את יכולה להחליף, אני פחות אוהבת את הטעם של מנגולד באופן הזה.
      להכין כמו בתמכון.
      הכוונה היא לטרי, אבל אפשר גם עם קפוא, רק להפשיר ולסחוט היטב.
      בשמחה! ^_^

      Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *