ממרח גבינת זיתים

01 Oct
October 1, 2012

לי ולגבינת טופוטי יש יחסי אהבה-שנאה.
מצד אחד ככה איך שזה אני לא מסוגלת לגעת בה, מצד שני, עם שילובים נכונים, היא פשוט תופסת תחת שחבל על הזמן.
טוב, יש לה על מה.
הבוקר היא שיחקה לי אותה “נפוליאון עם זיתים”.
יצא לה ממש טוב.
פירגנתי 🙂

בלי כמויות, “זרקתי” למטחנת תבלינים, גבינת טופוטי רגילה, זיתים מגולענים וממש מעט תערובת תבלינים של פלפל שחור, אגוז מוסקט,קינמון והל, ממש ממש בקטנה. נגיעה 🙂 שיצרה שלמות הרמונית.

טוב, אני לא אתלהב יותר מידי כי היא בכלל תעוף על עצמה…


Comments

comments

Tags: , , , , ,
5 replies
  1. אור says:

    את תותחית…
    תקשיבי זה גאוני, זה מה זה טעייים.
    איך לא חשבתי על זה קודם.
    טוב נו, את הרי צעד אחד קדימה מזמן נראה לי, כמה זמן את טבעונית?

    Reply
    • Natalie says:

      חחח…אני עדיין לא מציעה שירותי בישול עד לבית הלקוח אבל תמיד תוכל להכין לבד… 🙂 🙂 🙂

      Reply
  2. siv says:

    כמה ימים זה נשמר בקירור?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.